До Маріуполя, Донецька та Луганська: "Укрзалізниця" анонсувала продаж квитків на перші потяги до звільнених українських міст

«Укрзалізниця» почала продавати квитки до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. Ними можна скористатися після деокупації.

Потяг перемоги вирушить до деокупованих міст/ілюстративне фото УП

«Укрзалізниця» запускає продаж квитків до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. Це зробили у рамках благодійного проєкту «Квитки до перемоги» разом із платформою UNITED24.

Від 13 листопада можна купити квитки на три перших рейси з Києва до пʼятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

«Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем», — пояснили в «Укрзалізниці».

На цих маршрутах їздитиме «Потяг до перемоги», присвячений подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Вартість благодійного квитка — від 1000 гривень за місце у плацкартному вагоні і від 5000 за білет у люксі.

Виручені кошти витратять на закупівлю автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Купити символічний квиток можна за посиланням.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev