Росіяни цілодобово перекидають техніку з Маріуполя у напрямку Донецька

Російські окупанти цілодобово перекидають військову техніку з Маріуполя у бік Донецька. Ймовірно, це частина техніки, яку росіяни вивели раніше з Херсонщини.

Росіяни цілодобово перекидають техніку з Маріуполя у напрямку Донецька/фото ТГ-канал Андрющенко Time

Місцеві жителі фіксують постійний рух техніки містом, повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Фактично трафік військової техніки не зупиняється ані вдень, ані вночі. Велика колона живої сили та легкої артилерії проїхала в напрям Донецька. Позначки всі, що були до того: Z, V та коло в трикутнику. Рухаються разом. Таке враження, що після Херсонського бігства зібрали нові частини з того що є», — зазначає Андрющенко.

фото ТГ-канал Андрющенко Time фото ТГ-канал Андрющенко Time

Раніше повідомлялося, що після втечі з Херсонського напрямку, велика кількість особового складу противника була помічена поблизу Маріуполя. Окупантів селили у пансіонати та бази відпочинку курортних селищ поруч з містом. Наразі стало відомо, що прибувший військовий корпус почав розселення в самому Маріуполі.

«Намагаються селитись в приватних будинках разом. Місцеві зазначають збільшення “приставань” до жінок, то варто очікувати спалах насилля та зґвалтувань. Нажаль, але це російська армія», — додав Андрющенко.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev