"Black box" для рашистів: ГУР та "Повернись живим" масштабують проєкт, аби завдати ще більше збитків рф

Спільна справа від Розвідки та «Повернись живим» вже завдали росії збитків на кілька мільйонів доларів. Зараз проєкт масштабують. 

ГУР та "Повернись живим" масштабують масштабний проєкт, аби завдати ще більше збитків рф

"Black box" – назва секретного проєкту, завдяки якому в жовтні вдалося придбати обладнання, здатне зменшити наступальний потенціал росії. Загальна вартість спільної справи становила 40 мільйонів гривень.

Деталі проєкту не розкривають, відомо, що його реалізує Головне управління розвідки Міністерства оборони України та Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим». 

Зараз благодійники та розвідка масштабують проєкт, аби завдати ше більшої шкоди ворогу. Метою є зібрати 230 мільйонів гривень. Результати спільної роботи обіцяють повідомити вже після нашої перемоги. 

«З огляду на секретність, ми не можемо розкрити деталей цієї співпраці, але її результати точно відобразяться на полі бою. За нашими підрахунками, лише за жовтень проєкт, який ми між собою називаємо «Black box», завдав росії збитків на мільйони доларів. Спільно з благодійниками та усіма небайдужими українцями ми й надалі будемо впливати на бойову спроможність ворога», — пояснив начальник ГУР генерал-майор Кирило Буданов.

Банка на «Black box»  — https://send.monobank.ua/jar/5nvnTnxviE

Всі кошти, переказані на загальні рахунки «Повернись живим» до 11:30 завтра, 16.11.2022 р., також зарахують до «Black box». 

Всі реквізити:

savelife.in.ua/donate

До слова, в ГУР повідомляють, що «Black box» — не єдиний спільний проект Головного управління розвідки та Фонду «Повернись живим». Так, влітку благодійники передали розвідці комплекс Bayraktar TB2, загальною вартість якого становить 16 502 450 доларів. Комплекс складається з трьох ударних безпілотників, системи повітряного зв’язку та мобільного комплексу наземного управління.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev