ФОТО. Жодного вцілілого будинку та кинуті тіла російських військових: що відбувається в деокупованій Макіївці

ДРГ противника не полишають спроб зайти до звільненого села Макіївка на Луганщині, але отримують гідну відсіч.

Фото: АрміяInform

Кілька діб тому Сили оборони України остаточно звільнили від ворога населений пункт Макіївка, що на Луганщині. І хоча українських захисників у самому селищі немає — ворог, розлючений поразкою, постійно обстрілює населений пункт з артилерії, мінометів та танків. Про це повідомляє інформагентство АрміяInform.

«Наразі росіян у селищі немає, — розповідає військовослужбовець ЗСУ «Радик». — Вони стягнули на цей напрямок багато різних сил. Постійно працює артилерія, особовий склад та техніка ворога ховаються у посадках навколо селища. Вчора їх диверсійно-розвідувальна група намагалася зайти в Макіївку, але була відбита».

На вулицях журналісти не побачили жодної живої душі, а в селищі вже майже не залишилося жодного вцілілого будинку. Не вціліла навіть вишка стільникового зв’язку. У центрі Макіївки та в розбитих будинках і досі лежать тіла загиблих рашистів, які є німими свідками «дутої величі» росармії.

Наші військові кажуть, що ми маємо велику перевагу над росіянами щодо бойового духу. Перемоги ЗСУ на Харківщині і Херсонщині та стрімке звільнення територій сильно деморалізували російське військо, тож слід чекати на наступні гарні новини з фронту.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev