Бруд замість асфальту та дорогі харчі: життя в окупованій Кремінній

Жителі окупованого міста констатують високі ціни на продукти харчування, недоступні ліки та розбитий асфальт і жаліються на небезпечні умови проживання. 

Бруд замість асфальту та дорогі харчі: життя в окупованій Кремінній/колаж Вчасно

«Світла в місті немає, вода йде самопливом. Газ є у більшості районів міста. Дуже гучно: постійні відльоти і прильоти, причому прильотів побільшало, порівняно з попередніми днями. Пошкоджень житлових будинків побільшало, — повідомляється у соцмережах. — Стан доріг дуже погіршився, асфальтного покриття дедалі менше, багато бруду замість асфальту. Стає складніше їздити машиною».

За наявною інформацією, місцеві відмовляються виїжджати з міста, мотивуючи своє рішення відсутністю газу. 

«Аптека працює на території лікарні, найпростіших ліків не вистачає. Очікування на завезення ліків — від кількох тижнів до місяця, — констатують джерела. — Продукти в магазинах є, але ціни завищені на 15-25% від луганських. Найдорожчі м'ясо, ковбаси, молоко».

Наразі місцеві мешканці активно скуповують генератори та ставлять їх у будинки. В місті активно пропонуються дрова, але через небезпеку пересування Кремінною людям не завжди зручно їх придбати.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev