На Донеччині росіяни за добу обстріляли десять населених пунктів, є загиблі

У Донецькій області війська рф за добу 27 листопада обстріляли 10 населених пунктів, є загиблі і поранені серед мирних жителів.

На Донеччині росіяни за добу обстріляли десять населених пунктів, є загиблі

Правоохоронці за минулу добу зафіксували 13 ворожих обстрілів, про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Масовим ударам російських військ піддалися Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Бахмут, Велика Новосілка, Георгіївка, Карлівка, Кліщіївка, Ласточкине, Максимільянівка.

Знищені та пошкоджені 8 цивільних об’єктів, з них 7 – багатоквартирні та приватні будинки.

З артилерії росіяни обстріляли дитячий майданчик у Кураховому, вбили та поранили цивільних жителів. Пошкоджені 4 багатоквартирних будинки. Внаслідок вогневих уражень дістали травми також жителі Авдіївки та Георгіївки.

Поліція та Служба безпеки України відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Також поліція допомогла евакуювати ще 52 людини, з початку обов’язкової евакуації - понад 31 361 особу, серед них 4714 – діти, 1906 – люди з інвалідністю.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev