"За тиждень військам рф подекуди вдалося просунутися", - оборонці Авдіївки про ситуацію навколо міста

Ситуація на Авдіївському напрямку лишається вкрай складною. Ворог щодня завдає масованих обстрілів, цим самим намагається вивчити готовність українських сил до оборони.

Нацгвардійці боронять Авдіївку/фото НГУ

Спецпризначенці Нацгвардії, які сьогодні тримають оборону на Авдіївському напрямку, кажуть, що найскладніша ділянка сьогодні поряд із самою Авдіївкою. Ворог намагається закріпитися біля ближніх населених пунктів, аби оточити Авдіївку, повідомляє пресслужба Нацгвардії України.

До того ж ворожі війська прагнуть перекрити деякі дороги, встановивши над ними вогневий контроль.

«За минулий тиждень російським найманцям подекуди вдалося просунутися, а в деяких напрямках ворог був змушений відступити. Є переконання, що Авдіївку ми втримаємо. Хоча, ворог руйнує селища на підході, але тамтешня місцевість грає нам на руку», – каже командир групи спецпризначенців НГУ Дмитро.

За місяць спецпризначенці Північного ОТО, які тримають підходи до Авдіївки, знищили 9 одиниць броньованої техніки: це танк Т-72, 3- БМП та 5- БМП2 і понад роту окупантів.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

Фото Віктор Петриченко Фото Віктор Петриченко

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev