Ракетні удари по Слов'янську та невпинні обстріли Бахмута: російська армія 32 рази атакувала Донеччину

Росіяни вбили п'ятьох цивільних на Донеччині. Ще 15 людей дістали поранення.

Ракетні удари по Слов'янську та невпинні обстріли Бахмута: російська армія 32 рази атакувала Донеччину

Постраждали 12 населених пунктів — міста Авдіївка, Бахмут, Курахове, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Соледар, смт Велика Новосілка, села Времівка, Карлівка, Архангельське, Курдюмівка.

Ворог застосував ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», «Смерч», «Ураган», артилерію, міномети.

Зруйновано та пошкоджено 30 цивільних об‘єктів — 21 житловий будинок, дитячий садок, науково-дослідницький інститут, ТЕС, магазин.

Як зазначає голова Донецької ОВА Павло Кириленко, найбільше напередодні постраждав Бахмут — там дві людини загинули, ще 11 отримали поранення. Серед травмованих — дитина. За попередню добу росіяни знищили а місті дитсадок та щонайменше три приватні будинки. Також на цьому напрямку зафіксовано обстріли на околицях Світлодарської та Соледарської громад.

Зафіксовано три ракетних удари із ЗРК «С-300» по Слов’янську. Російські снаряди поцілили в інфраструктуру. Пошкоджено один багатоквартирний та п’ять приватних будинків. За попередніми даними, люди не постраждали.

Із «Ураганів» окупанти обстріляли Лиман, поцілили в багатоквартирні будинки, загинула людина, є травмовані. Зі «Смерчів» ворог вдарив по Кураховому, пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та два приватних будинки, інформація щодо жертв і поранених не надходила.

На Волноваському напрямку під артобстрілами — Вугледар та Богоявленка. Пошкоджено адмінбудівлю.

На Донецькому напрямку без жертв, але є руйнування. Курахівська громада зазнала п'ять обстрілів — пошкоджено декілька приватних будинків у Кураховому та Курахівці. Вночі тривали обстріли Мар'їнки, на ранок стало гучно на околицях Очеретинської громади. В Авдіївці ніч була відносно тихою, а вранці відбулися три обстріли — є влучання у житлові квартали, точні наслідки встановлюються.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev