Мало не втратив руку: боєць отримав серйозне поранення під Бахмутом, але вже рветься на фронт

Бійця було поранено у Бахмутському районі. Уламки потрапили в ліву кінцівку, і він перестав її відчувати. Медики повернули можливість рухати рукою, і він вже готується вертатись на фронт. 

Боєць ( ім'я не називаємо з міркувань безпеки) воював у Сіверську, що на Донеччині. Поранення отримав у жовтні, внаслідок мінометного обстрілу. Так, уламки потрапили в ліву руку. 39-річний захисник зрозумів, що пошкодження настільки сильні, що він уже не відчуває кінцівки. 

Виявилось, що у чоловіка розірваний нерв. Довелося рушати спочатку в Краматорськ, далі до Дніпра, а потім у Львів. 

Захисника попереджають, що операція буде складною і він зважується на неї. Медики у Національному реабілітаційному центрі «Незламні» Першого медоб’єднання Львова зшивають розірваний нерв, і операція минає успішно. Воїн нарешті починає відчувати руку.

Зараз чоловік перебуває на реабілітації. Ходить на заняття до фахівців і тішиться першим успіхам: уже може брати травмованою рукою легкі предмети та самостійно одягає сорочку. Лікарі обіцяють, що зовсім скоро функція руки відновиться остаточно.

Сам чоловік стверджує – після лікування планує вертатись на фронт, аби продовжувати захищати Батьківщину.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev