ЗСУ ліквідовують російську десантуру, яку прислали для втримання Кремінної на Луганщині

Стає відомо про загибель командирів десантників, яких російське командування направило для втримання Кремінної Луганської області. 

ЗСУ ліквідовують російську десантуру, яку присали для втримання Кремінної на Луганщині

Російські десантники, яких прислали до Кремінної, намагаються закріпитися і втримати місто. Кадрових військових рф перекидає у додаток до мобілізованих окупантів. Про це в ефірі національного марафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

«Перекинули кадрових військових з одного з десантних полків на росії, намагаються на Кремінній закріпитися та втримати оборону», — сказав він. 

Зазначимо, що у російському сегменті соціальних мереж уже з'являються повідомлення про утилізацію російської десантури на Луганщині. Так, стало відомо про загибель алмаза сафіна, який командував парашутно-десантним взводом окупантів у Кремінній. До цього злочинець воював у Сирії. 14 січня загинув під влучним вогнем української артилерії. За «подвиги» путін присвоїв сафіну звання «героя росії». 

Загалом, ситуація на Сватівсько-Кремінському напрямку стабільна, контрольована Силами оборони України: «Потроху наші військові просуваються вперед. Не так швидко, як би комусь хотілося. Але ті, хто знають, у яких умовах хлопці просуваються — наскільки там усе заміновано та скільки туди підтягнуто резервів — розуміють, що захисники роблять героїчні речі щодня», — зазначив Гайдай. 

Окрім цього напрямку, окупанти пробують контратакувати поблизу Білогорівки, але, за даними Генштабу ЗСУ, спроби загарбників минулої доби були відбиті. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev