В авіакатастрофі у Броварах загинув нацгвардієць та фотограф Микола Анацький із Бахмута

У трагедії, яка сталася сьогодні в Броварах, загинув нацгвардієць та фотограф Микола Анацький. Чоловік навчався та працював у Бахмуті,  боронив Донеччину під час АТО та воював у багатьох гарячих точках. Декілька років тому став працювати у пресслужбі МВС, висвітлюючи роботу відомства. 

В авіакатастрофі у Броварах загинув нацгвардієць та фотограф Микола Анацький із Бахмута

Прізвище Миколи Анацького серед загиблих у гелікоптері, який впав у Броварах, опублікувала пресслужба МВС України. У міністерстві він працював провідним інспектором департаменту комунікації. 

Микола народився і виріс у Донецькій області, у Бахмуті. Чоловік служив у батальйоні "Донбас", згодом перевівся до лав батальйону ім. Кульчицького. Після повномасштабного вторгнення Микола воював у складі 27-ї Печерської бригади — звільняв Київщину.

Одні з найвдаліших фото належать саме йому. Зокрема влітку саме Микола знімав звільнених “азовців” в Анкарі. 

“Ми працювали разом 4 роки. Чіткий, професійний, ви неодноразово бачили його роботи у фотозвітах МВС. Справжній офіцер, друг.Ми познайомились випадково (або не випадково) на День Національної поліції. Дуже добре це пам’ятаю. Це було професійне кохання з першого погляду. Скільки ми разом наїздили і назнімали. Завжди було так легко!  Це так не справедливо! Немає слів. Стою зараз тут, у нашому 111 кабінеті ДК, а тебе немає…” – написала у соцмережах колега Анацького, заступниця директора цього департаменту Вікторія Навроцька. 

Миколу згадують як  хорошого друга та патріота, професіонала своєї справи. 

“Знала Колю. Ще по службі в батальйоні Донбас. Коля дуже хороша людина, професійний воїн, гарний товариш. Вічна пам'ять”, – діляться у соцмережах знайомі чоловіка.

“Ти не просто був крутим фотографом. Ти просто був крутим. Весь про щирість і гідність. Ти щиро говорив про всі свої відчуття під час бойових виходів, яким нереальним видається бій в момент бою і про те, що змінює всередині війна. Ти був чудовим. І неможливо повірити, що  “був” – це про тебе. Це невимовний біль”, — написала про Миколу журналістка 24 каналу Євгенія Мазур.

14 січня Миколі виповнилось 34 роки. У нього лишилась дружина Вікторія, у березні народилась донька Марічка. Світла пам’ять.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev