Окупантів нищать і партизани, і ЗСУ: на Старобільщині ліквідовують живу силу росіян

Старобільськ — точка неповернення для окупантів.

Колаж з фото з відкритих джерел та Deep State

Український дух, партизани, та ЗСУ успішно нищать окупантів на Старобільському напрямку. Про це повідомляють як офіційні джерела інформації, так і джерела на окупованих територіях. 

Джерело телеграм-каналу «Артюх» повідомляє, що на цьому тижні в одному з населених пунктів Старобільського району було вбито трьох окупантів. За наявною інформацією, тіло одного з них знайшли на футбольному полі біля лісосмуги, двох інших — на заправці.  

«Обставини залишаються невідомими — ніхто нічого не бачив. Трапилось це 15 та 17 січня відповідно»», — йдеться в повідомленні. 

Декількома днями пізніше стало відомо про масове отруєння рашистів в цьому ж місті: двадцятеро окупантів постраждали внаслідок вживання оковитої. Частина померла відразу, частина потрапила до лікарні в стані сильної інтоксикації. 

За наявною інформацією від Генерального штабу України, в Старобільських лікарнях перебувають не лише шанувальники «зеленого змію»: понад 300 поранених окупантів знаходяться на лікуванні тільки у хірургічному відділені міської лікарні.

У той же час, за повідомленням Луганської ОВА, в окупаційній адміністрації Алчевська підготовлено чергові списки для поповнення втрат у живій силі загарбників, зокрема, і за рахунок співробітників так званого МНС.

Мобілізованих одразу кидають до наближених до фронту ділянок без їжі, води та будь-якого оснащення. Інструмент для обладнання позицій ті або купують самі, або забирають у місцевих жителів, якщо в останніх хоч щось залишилося.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev