Ворожий "шахід" влучив у машину: 21-річна розвідниця загинула під Бахмутом

«Вона була найбезстрашніша. Коли були перші прориви на Попасну, брала участь у перших мобілізованих розвідувальних групах, зустрічала ворога» — так розказує про військову розвідницю Тетяну-Анастасію Мациєвську її чоловік. Військова загинула біля Бахмута.

Ворожий "шахід" влучив у машину: 21-річна розвідниця загинула під Бахмутом

9 січня неподалік селища Диліївка на Донеччині ворожий "шахід" влучив у машину, де перебувала розвідниця 24-ої ОМБр імені короля Данила, передає Суспільне.

Нещодавно на фронті Тетяна вийшла заміж. Чоловік пригадує, що дівчина була безстрашною.

«Вона була найбезстрашніша. Коли були перші прориви на Попасну, вона брала участь у перших мобілізованих розвідувальних групах, зустрічала ворога», – розповів чоловік Тетяни із позивним "Стіч".

За словами родичів, дівчина прагнула збудувати військову кар'єру.

"Вона вже два роки в армії. Пішла і казала: "Хто, як не я?". Ну така вона з дитинства. І в українському одязі весь час, в школі", — пригадав дідусь загиблої Володимир Гавришко.

Тетяні-Анастасії Мациєвській, за словами її чоловіка, після загибелі надали звання сержанта. А також вручили орден за мужність 1-го ступеню посмертно.

Чин похорону відбувся в селищі Івано-Франкове. Попрощатися з загиблою військовою прийшли її родичі, колеги та друзі.

Фото: Суспільне Львів Фото: Суспільне Львів

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev