У травні двоє нардепів від Донеччини отримали з бюджету компенсацію за винайм житла

Опубліковані свіжі дані стосовно того, яку компенсацію народні депутати від Донеччини отримали для оренди житла або винайму готельного номера в травні 2022 року. В умовах повномасштабної війни народні обранці продовжують отримувати такі виплати.

Андрій Аксьонов та Сергій Магера

У травні лише двоє обранців від Донецької області отримали за державні кошти компенсацію за винайм житла. Про це свідчать дані на сайті ВРУ.

Так, нардеп Андрій Аксьонов (округ № 50) за винайм житла у період з 1 по 30 квітня отримав 19 500 гривень.

До речі, від пана Аксьонова жителі його округу з початку повномасштабної війни не отримали жодної допомоги чи підтримки. З 25 лютого нардеп не з’являється у публічному просторі.

Сергій Магера (округ № 58) отримав 20 150 грн за винайм житла у період з 1 по 31 березня.

Зазначимо, згідно з законодавством, депутати ВРУ отримують компенсацію на винайм помешкання або оплату готельного номера за умови, якщо вони не забезпечені житлом у столиці та мають реєстрацію місця проживання на відстані понад 30 кілометрів від меж Києва. Ці виплати продовжуються і під час війни.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev