Кинули під Слов'янськ після двох днів навчань: мобілізовані з росії вже слугують «гарматним м'ясом»

Мобілізований з рф розповів, як російські танкісти воюють після двох днів навчань — їх «гарматним м'ясом» кидають на Донеччину. 

Ілюстративне фото: Reuters

Командування російських окупаційних військ новоприбулих за мобілізацією військовослужбовців без підготовки направляє на доукомплектування підрозділів, що зазнали втрат, безпосередньо на лінію зіткнення. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив». 

Так розповіддю поділився Андрій із Санкт-Петербурга, якого, за інформацією ІС, відправили воювати в Слов’янський район Донецької області. Розповідає, що 80 мобілізованих з Липецька буквально вчора привезли одразу із військкомату та направили у піхоту на передову без підготовки.

«По дорозі за 7 км від передової «командос» розстріляли усі видані їм гранати», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, мобілізовані окупанти настільки «зелені», що один із танкістів після дводенних навчань посвітив ліхтариком в бік блокпоста, після чого їхні чотири танки були обстріляні. 

В українському Генштабі також повідомляли, що відсутність належної підготовки значно впливає на зниження рівня морально-психологічного стану військовослужбовців противника та якість виконання ними обов’язків.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev