21 рік назавжди: захисник Володимир Падун поліг у боях на Донеччині

21-річний молодший сержант Володимир Падун загинув 9 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі села Спірне на Донеччині.

21 рік назавжди: захисник Володимир Падун поліг у боях на Донеччині

Захисник отримав смертельне осколкове поранення внаслідок ворожого обстрілу, розповідає Меморіал.ua.

Володимир народився у селі Велика Білозерка Запорізької області. Здобув фах машиніста електровоза у Дніпроруднівському ліцеї. Працював на Запорізькому залізорудному комбінаті, був спокійним, врівноваженим, товариським, мав багато друзів. Захоплювався усім, багато навчався, любив життя і планував майбутнє. Мріяв придбати собі автомобіль BMW.

У грудні 2021-го хлопець демобілізувався зі строкової служби в армії. Після початку повномасштабної війни хлопець вирішив приєднатися до лав Державної прикордонної служби України, щоб боронити кордони від ворогів. Служив у Чернівецькій області кінологом. Згодом їх підрозділ направили на війну.

«Він був дуже дружелюбним, чуйним, веселим. Його усі поважали і любили. Дуже хотів сім'ю, але так і не встиг. Нікого мені не залишив, і він у мене один єдиний найкращий синуля», — зазначила мама захисника Альона.

Поховали захисника на Кушугумському кладовищі у Запоріжжі. У Володимира залишилася лише мама, яка дуже за ним сумує.

Вічна пам'ять Герою!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev