Украинские хакеры захватили более 500 ГБ данных с сервера боевиков "ДНР"

Среди всех данных, которые получили украинские хакеры, 2,36 ГБ о разгрузке 56-го гумконвоя России на Донбасс.

О полученных данных с сервера боевиков «ДНР» сообщил руководитель группы «Украинские Кибер Войска» Евгений Докукин, передает ИА «Вчасно».

«Ми захопили 2,36 ГБ даних про розвантаження 56 гумконвою Росії в Донецьку, що привіз "гуманітарку" разом з озброєнням для терористів, — написал руководитель «УКВ» на своей странице в Фейсбук. — В цих відеофайлах, серед понад 500 ГБ даних захоплених нами в терористів, йшлося про незаконне прибуття на територію України так званого гумконовою та підтримку бойовиків Росією».

Также хакеры сообщают, что закрыли сепаратистский сайт slavyanka.union-portal .com. Ранее были заблокированы сайты: lnr.tv, live.lnr.tv і radio.lnr.tv.

«В минулому році ми атакували ці ресурси, чим значно зменшили їх бюджет (як це робимо зі всіма сайтами рашистів, що атакували за два роки) і змусили їх закрити свої сайти», — отметил Евгений Докукин.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev