Пройшов Маріуполь, Оленівку та Донецький СІЗО: окупанти понад рік тримають в полоні бійця «Азову»

Боєць «Азову» Олександр родом з окупованої частини Донбасу і наразі перебуває в полоні росіян.

Олександр «Мюнхен» — військовий, який понад рік перебуває у полоні. Відповідний допис про бійця опублікував журналіст та військовий Віталій Овчаренко у Twitter. Він закликав надати розголосу цій справі і допомогти повернути хлопця додому.

«Ми довго мовчали, боячись нашкодити. Але час йде, і нічого не змінюється Саша „Мюнхен“ — боєць полку „Азов“ родом із окупованого Донбасу, медик, захисник Маріуполя та представник ультрас донецького Шахтаря», — написав Овчаренко.

За його словами, «азовець» пройшов пекло міських боїв у Маріуполі, «Азосталь», Оленівку та Донецький СІЗО.

«Зараз він в полоні! І його не хочуть віддавати. Такою є доля нас, корінних жителів Донбасу, що не зрадили Україну, ставши на її захист зі зброєю в руках. Моє особисте прохання до всіх — поширте інформацію про нашого побратима. Ми повинні зробити так, щоб його позивний був у всіх на вустах — можливо це дасть хоч якесь просування для його якнайшвидшого повернення додому», — повідомив журналіст.

Станом на сьогодні у полоні перебуває близько 700 бійців полку «Азов», інформує підрозділ.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev