ВІДЕО. На Донеччині люди віком 50+ руйнують стереотипи про життя на пенсії

У Слов’янську Донецької області люди старшого віку вирішили не сидіти на місці і дивитись серіали, а розвиватись, опановувати сучасні технології та підтримувати здоровий образ життя.

На Донеччині люди віком 50+ руйнують стереотипи про життя на пенсії

Їм за шістдесят, вони займаються йогою, танцями, скандинавською ходьбою, знають, що таке онлайн-банкінг та як працює Facebook.

Учасники фундації підтримки людей похилого віку «Вік щастя» приймають участь у всіх активностях, які проходять в їх рідному Слов’янську та мріють зруйнувати існуючі вікові стереотипи.

«У нас є молодіжні платформи, організації, а люди, яким за п’ятдесят, майже позбавлені можливості себе реалізувати, - розповідає засновниця фундації Наталія Бондаренко. - Ми руйнуємо всі можливі вікові стереотипи і вважаємо, що це якраз золотий період, коли ти нарешті можеш присвятити час собі».

Учасниці організації пройшли школу медіаграмотності і тепер є продвинутими користувачами мережі інтернет. Жінки приймають участь у тренінгах, організували школу активного громадянина та клуб скандинавської ходьби. Віднедавна учасниці почали займатися танцями, куди запрошують і всіх бажаючих.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev