На Луганщині пов’язані підприємці розіграли півмільйона гривень на послугах із лісозаготівлі

У Сєвєродонецьку Луганської області підприємець за підтримки друга-ФОПа отримав півмільйонне замовлення щодо надання послуг із лісозаготівлі.

Фото: ukurier.gov.ua

ДП «Сєвєродонецьке лісомисливське господарство» 5 березня за результатами відкритих торгів уклало з підприємцем Русланом Огнєвим три угоди щодо надання послуг із лісозаготівлі загальною вартістю 551,9 тис. грн. Про це повідомляє портал «Наші гроші», посилаючись на дані в системі «ProZorro».

Договорами передбачена заготівля 11 тис. куб м ліквідної деревини. У вартість підряду входить також зачистка лісосіки та трелювання деревини. Договір діятиме до кінця 2018 року, однак підрядник зобов’язаний розпочати роботи протягом 10 днів з моменту підписання акту прийняття-передачі лісосіки.

Участь у тендері взяли пов’язані між собою ТОВ «ВП “Укрліспром”» та ТОВ «Техлісресурс», а також троє підприємців – Андрій Малютін, Анатолій Гончар та Руслан Огнєв. Останній з ФОПів отримав перемогу за всіма трьома лотами з невеликим відривом від підприємця Малютіна (різниця у кінцевих цінових заявках скала 900-1200 грн).

Руслан Огнєв із Слов’янська зареєструвався як ФОП у вересні 2017 року. На неконкурентній закупівлі паливної деревини Лисичанською міськрадою, замовник зв’язувався з підприємцем за мобільним номером 0500493422. Це зв’язковий телефон згадуваного вище Анатолія Гончара з профайлу підприємця у ЄДР. Гончар став підприємцем 22 січня цього року.

Також Огнєв та Гончар ділять одного тракториста на двох – Хорішка С.А., а у перелік їх матеріально-технічної бази однаково входять орендований трактор Т-40М.

За даними «ProZorro», у період часу з листопада 2017 року по сьогодні Руслан Огнєв отримав замовлень загалом на 615 тисяч гривень.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev