На Донбасі стартує стартап-школа для підприємців-іноваторів

На Донбасі стартує стартап-школа Sikorsky Challenge для підприємців, які мають технологічні ідеї для запуску інноваційного бізнесу.

Фото з відкритих джерел

14 березня 2018 р. на базі Донбаської державної машинобудівної академії запрацює стартап-школа Sikorsky Challenge.

На базі стартап-школи за методиками Sikorsky Challenge пройдуть навчання менеджери університетських стартап-шкіл, тренери з підготовки стартаперів, студенти, аспіранти, науковці, інженери та винахідники з основ інноваційного підприємництва, повідомляють організатори.

Після завершення навчання передбачено участь перспективних проектів випускників стартап-шкіл у конкурсах, пошук інвесторів та відкриття стартап-компаній.

Відкриття стартап школи відбудеться: 14 березня 2018 р., 13.30, Музей ДДМА (І корпус), м. Краматорськ, вул. Академічна, 72.

Перший цикл тренінгу відбудеться: 14 березня 2018 р., 15.00; 15 березня 2018 р., 12.00; 16 березня 2018 р., 12.00.

До участі запрошують авторів цікавих ідей і стартап-команди, а також аспірантів, студентів, учнів старших класів, підприємців, які мають технологічні ідеї для запуску інноваційного стартапу, та інших креативних людей, здатних виконувати різні ролі в стартап-команді.

Додаткова інформація розміщена на сайті ДДМА.

Нагадаємо, з 20 лютого 2018 року на сході України стартував проект «Модель стартапів «Сікорські челендж» об’єднує Донбас», за підтримки Агенції США з міжнародного розвитку USAID в рамках програми UCBI II «Зміцнення громадської довіри».

Місія проекту – перетворити перспективний, але знесилений війною східний регіон України на вітчизняну «Кремнієву долину», розбудувати мережу інноваційних кластерів, в яких молодь Донбасу зможе навчатися інноваційному підприємництву та перетворювати свої креативні ідеї в успішні стартап-компанії.

Для виконання цієї місії USAID залучив Інноваційний холдинг «Сікорські челендж» (м. Київ), міжнародних та вітчизняних тренерів з інноваційного підприємництва.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev