Російська армія атакувала Бахмутський та Покровський райони: загинули мирні жителі

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 27 вересня.

Фото: поліція Донеччини

Найбільш активно цієї ночі ворог стріляв на ділянках фронту у Бахмутському та Покровському районах, повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

У Бахмутському районі під обстріли потрапили Бахмутська, Торецька і Світлодарська громади. У Бахмутській громаді постраждали Бахмут і Хромове — 2 людини загинуло, 4 отримали поранення. Пошкоджено 2 приватних і 2 багатоквартирних будинки.

Також ворог бив по Слов'янську та Краматорську. У Краматорську росіяни вдарили по центру міста: одна ракета впала у парк скульптур «Народжені в Україні», друга —  зруйнувала стіну в одній із квартир 5-поверхівки, 4 людини зазнали поранень.

У Слов'янську під обстріл потрапив житловий масив у середмісті. Пошкоджені щонайменше три будівлі. Одна людина поранена. 

Ввечері під обстріл потрапив Торецьк – без постраждалих, однак у місті частково перебито електропостачання. У Світлодарській громаді всю ніч тривали обстріли Одрадівки та станції Майорськ — без жертв.

У Покровському районі гучно в Мар’їнській та Авдіївській громадах. Внаслідок обстрілів пошкоджено 2 приватні будинки у Красногорівці та адмінбудівлю у Максимільянівці — на щастя, без постраждалих. В Авдіївці ніч минула спокійно, але на ранок — масований артобстріл. Наслідки ще встановлюються. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev