Били з авіації та Сонцепеків: війська рф масовано обстріляли Донеччину

Упродовж доби російські війська обстріляли 13 населених пунктів Донеччини. Ворожі снаряди забрали життя та травмували цивільних мешканців, зруйнували оселі. Серед постраждалих - дитина в Краматорську.

Наслідки російських обстрілів на Донеччині

За 8 листопада стало відомо про 3 цивільних, убитих росіянами на Донеччині: у селі Костянтинівка, Часовому Яру та Авдіївці. Ще 11 людей в області отримали поранення.

Окупанти вели вогонь по містах Авдіївка, Бахмут, Краматорськ, Часів Яр, Курахове, Красногорівка, смт Велика Новосілка, селах Бердичі, Веселе, Карлівка, Дружба, Красногорівка, Пречистівка.

Армія рф атакувала мирне населення з авіації, РСЗВ «Град» і ТОС-1А «Сонцепек», ЗРК «С-300», артилерії, мінометів.

Знищено та пошкоджено 50 цивільних об‘єктів – 32 житлових будинки, дитячий садок, школа, трансформатор, цеха коксохімічного заводу, приміщення автобази, торговельні павільйони, автомобілі.

Найбільших обстрілів зазнала Авдіївка. Рашисти 10 разів атакували місто з «Градів», «Сонцепеків» та артилерії. Пошкоджено 5 приватних будинків та об’єкти інфраструктури, є вбиті та поранені.

Авіаудар ракетою Р-77 російська війська завдали по Краматорську. Травмовано дитину 2014 року народження.

Зафіксовано ракетний удар із ЗРК «С-300» по Кураховому. Ворожі снаряди поцілили в приватні оселі та критичну інфраструктуру. За попередніми даними, люди не постраждали.

З реактивної артилерії російські військові обстріляли Часів Яр, вбили та поранили цивільних. Руйнувань зазнали 7 приватних будинків та об’єкти інфраструктури.

Внаслідок артилерійських обстрілів маємо поранених у містах Красногорівка, Бахмут, селах Дружба, Пречистівка.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev