Чиновник-алкоголік, прикордонник-зрадник та цивільне подружжя колаборантів: прислуга окупантів на Луганщині — при роботі

Серед тисяч колаборантів та зрадників фігурують постаті різних рангів: чиновники, силовики, правоохоронці, прокурори, судді, військові, цивільні. Всіх їх об'єднує одне: хибна віра в непокараність та прийняття ідеології «руського міру».

Михайло Кирилов, Едуард Лигус та подружжя Шовкоплясів

Михайло Кирилов раніше працював у Новоайдарському районному відділі Пенсійного фонду. Після приходу окупантів пішов на співпрацю із ними та отримав посаду керівника «Новоайдарського пенсійного фонду лнр». 

«Відомий тим, що знаходячись у постійному стані алкогольного сп'яніння, постійному тупив і забував у повному обсязі нараховувати пенсії, після чого доводилося колегам все переробляти. Зараз у перервах між вживанням настоянки глоду активно пропагує «руський мір». Ось таких кадрів призначають на керівні посади у недореспубліках», — повідомляють місцеві. 

Свою пристрасть до оковитої та ненависть до України Кирилов підтверджує і публікаціями у Фейсбуці. 

Ще один зрадник Батьківщини — колишній прикордонник-дезертир Едуард Лигус. Активно підтримує окупантів та допомагає їм: надавав інформацію про людей із проукраїнською позицією. 

Серед прихильників ідеології «руського миру» цілі родини цивільних: Вадим, Любов, Ірина та Олена Шовкопляс з Лисичанська ще у 2014 році жваво долучились до протиправного «референдуму». Через неідеальність правоохоронної та судової систем покарання не понесли. Наразі Вадим Шовкопляс працює у лисичанській тепломережі та тісно співпрацює з окупантами. Жінки ведуть активний проросійський спосіб життя в тому числі у соцмережах. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev