ФОТО. У Торецьку людей хоронять прямо на подвірʼях: росіяни продовжують випалювати прифронтове місто

Російські окупанти не припиняють атаки на Торецьк. Їхня ціль — захопити місто, для цього вони просто знищують його до тла.

росіяни не припиняють випалювати прифронтовий Торецьк/Фото: libkos

Прифронтовий Торецьк на Донеччині випалений цілими кварталами.

І як заїзд, так і саме пересування — рулетка, адже артилерія не стихає, а керовані авіабомби лягають на місто ледь не кожної години, про це у Instagram пишуть фотографи Влада та Костянтин Ліберові, які нещодавно побували у спаленому росіянами місті.

«Бажаючих виїхати дійсно багато, але є й ті, хто боїться виїжджати, бо зневірені, як і ті, хто вочевидь „чекає“. І ті й інші не виходять з підвалів, бо, по-перше, небезпечно, а по-друге — нема куди, їх квартири та будинки давно розбиті російською артилерією», — розповідають фотографи.

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Фото: libkos

Місцеві люди розповідають, що хоронять своїх земляків, які загинули від обстрілів, прямо у дворах.

Російські FPV тим часом бʼють в будь-який який транспорт, який заїжджає у місто. Їм байдуже — чи це евакуація, чи це волонтерське авто.


Фото: libkos

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev