«На нас чекають серйозні бої на Слов’янському напрямку», — голова Донецької ОВА Кириленко

Росіяни зосереджують на Слов’янському напрямку велику кількість батальйонно-тактичних груп: українські воїни готові до знищення ворога.

Ілюстративне фото: Генеральний штаб ЗСУ

Ворог не покидає своїх цілей із захоплення Луганщини та Слов’янська і Краматорська на Донеччині. Про це в ефірі телеканалу Рада повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Зосередження і накопичення військ на Донецькому та Луганському напрямках відбувається, і своїх цілей ворог не покидає. Це захоплення всієї території Луганської області і відповідним чином взяття Слов’янська та Краматорська. Знаю, про що говорю. Велика кількість батальйонно-тактичних груп зосереджена саме на Слов’янському напрямку. З напрямку Лимана та Святогірська. Ці спроби будуть, і на нас чекають серйозні бої, щоб зупинити ворога», — сказав очільник області.

Збройні сили України готові давати відсіч і тримати рубежі.

«Спільно із Збройними силами ми робимо все, де необхідно — дообладнаємо наші рубежі і будемо стояти стільки, скільки потрібно, поки не знищимо ворога», — наголосив пан Кириленко.

Зазначимо, сьогодні вранці Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні повідомив, що окупанти планують застосувати важкі вогнеметні системи на Слов’янському напрямку.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev