Обстріл Вугледара та удар по Костянтинівці: російська армія гатила по 12 населених пунктах Донеччини

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 1 жовтня.

Обстріл Вугледара та удар по Костянтинівці: російська армія гатила по 12 населених пунктах Донеччини / фото: поліція області

Окупанти атакували 12 населених пунктів Донеччини, повідомляє поліція Донеччини. 

За 30 вересня росіяни вбили 4 мирних жителів Донеччини: 2 у Максимільянівці, 1 у Бахмуті та 1 у Святогірську. Ще 6 людей отримали поранення.

Армія рф вдрила по містах Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Сіверськ, Костянтинівка, Вугледар, Красногорівка, смт Північне, селах Новокалинове, Карлівка, Максимільянівка, Бердичі.

За уточненою інформацією від голова Донецької ОВА Павла Кириленка, на Волноваському напрямку під обстріл потрапив Вугледар — відомо про 1 пораненого. Також росіяни стріляли по околицях Павлівки, Водяного і Богоявленки — без жертв.

На Донецькому напрямку постраждали Красногорівка у Мар'їнській громаді, Бердичі в Очеретинській громаді та Авдіївка. У Бердичах є 1 поранений.

На Горлівському напрямку зазнали обстрілів Бахмутське та Парасковіївка Соледарської громади та Іванівське Бахмутської громади. В останньому — 1 людина поранена.

Також напередодні ввечері ворог обстріляв Костянтинівку — зруйновано приватний будинок, але, на щастя, без жертв.

Ворог застосував проти мирного населення міномети, РСЗВ «Ураган», «Град», артилерію.

Знищено та пошкоджено 23 цивільних об’єкти — 14 житлових будинків, дитячий садок, магазин, гаражі, господарча споруда, автомобіль.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev