Окупанти активізували обшуки цивільного населення Луганщини

Через проукраїнську позицію чи коментування допису у соцмережах люди на захоплених територіях ризикують втрапити в халепу і зустріти на порозі оселі непроханих гостей.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Користувачі соцмереж закликають людей бути зваженими під час кожного лайку.

«Місяць тому таке відбувалося в Біловодському районі через проукраїнську позицію громадян. Мабуть, ми всі дорослі люди і розуміємо, що серед населення є ті, хто залюбки здає своїх за проукраїнську позицію», - повідомляють у пабліках Новопсковщини.

Автор допису просить земляків бути обережними, не коментувати і не публікувати дописи, які можуть нашкодити.

«Не привертайте до себе зайвої уваги. Вам ніхто не забороняє переглядати інформацію і робити висновки, але мовчки. Сьогодні ваш сусід вам друг і ви йому вилили свою душу - а завтра він передасть кожне ваше слово, щоб натомість отримати якесь особливе положення/статус чи якусь іншу користь», - резюмує автор.

За інформацією Луганської обласної військової адміністрації, разом із посиленням комендантської години на окупованій території так званим "правоохоронним органам" надано право проводити особистий огляд людей, їх речей, житла, транспортних засобів, а при підставах – затримувати громадян і транспортні засоби. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev