Окупанти пафосно «відновлюють» забиті рашистами лікарні на староокупованих територіях Луганщини

Окупувавши українські території, росіяни загарбали і інфраструктурні об'єкти, зокрема медичні заклади. Натепер всі вони заповнені вщент пораненими загарбниками, але кремлівські гауляйтери взялись частину з них «відновлювати».

Окупанти пафосно «відновлюють» забиті рашистами лікарні на староокупованих територіях Луганщини

Протягом восьми років, коли на вільних від московського чобота землях лікарні розвивались, на окупованих територіях медична галузь завмерла на рівні 2014 року.

Натепер у забитих пораненими рашистами лікарнях рф розпочала «відновлення». 

«Можливо, лікарні Луганська, Антрацита, Довжанська, Ровеньків, Брянки чи Кадіївки за вісім років дійсно настільки втомилися від поранених окупантів, що потребують відновлення. Не ремонту, а саме «восстановления», — йдеться в повідомленні Луганської ОВА.

Вже традиційно «відновлення» відбувається лише у пропагандистських роликах: серед російської авдиторії потрібно поширювати інформацію про примарні успіхи окупаційної влади та розвиток так званих республік. Втім протягом восьми місяців повномасштабної війни рашисти урочисто «відновили» медичні заклади Марківки, Старобільська, Новоайдара та Новопскова, де протягом останніх років були виконані капремонти на десятки мільйонів гривень із закупівлею сучасного обладнання. 

При цьому до переліку «відновлюваних» лікарень не потрапили ті, які піддались руйнуванням цьогоріч і дійсно потребують значних ремонтів, а не лише вкладання грошей. Зокрема, у Лисичанську, Гірському, Попасній, Сєвєродонецьку, Рубіжному, Кремінній.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev