Окупанти завдали ударів по громадах Донеччини. У Бахмуті пошкоджені багатоповерхівки, будинки, дитсадок

Найбільшу активність цієї ночі росіяни виявили на Горлівському напрямку: обстрілювали Бахмутську, Торецьку та Соледарську громади.

"У Бахмуті загинула 1 людина, 7 одержали поранення. В місті пошкоджено 6 приватних будинків і 3 багатоповерхових, дитсадок, спорткомплекс, розважальний заклад та адміністративну будівлю. У Торецькій та Соледарській громадах були обстріли, але без жертв. 

Також вночі були поодинокі прильоти по старій частині Авдіївки, а зранку — масований артобстріл центру міста. Інформація про постраждалих не надходила", - йдеться у повідомленні голови ДонОВА Павла Кириленка. 

Всього  за добу загинуло шестеро мирних жителів Донбасу: по двоє людей у Зарічному та Очеретиному, одна в Бахмуті та ще одна в Павлівці. Ще 17 людей за вчора дістали поранення.

"Крім того, у звільнених громадах виявлено ще дев'ятьох цивільних, убитих росіянами під час окупації: шістьох у Лимані, двох у Святогірську та одного у Яровій", – написав Кириленко.

За його словами, точну кількість жертв у таких місцях, як Маріуполь та Волноваха, зараз установити неможливо.
 



 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev