Орки-прокурори: кого у Рубіжному поставили керувати «прокуратурою лнр»

Наприкінці червня в Рубіжному окупанти відрапортували про початок роботи «прокуратури лнр». Встигли призначити і виконуючого обов’язки «прокурора» окупованого міста.

Окупант Олександр Лубянов

Ним став Олександр Лубянов — давній фігурант бази «Миротворець», передає «Вчасно». 

Відомо, що до цього займав посаду «старшого слідчого міжрегіонального слідчого відділу слідчого управління» псевдопрокуратури луганських бойовиків.

Серед обов’язків рубіжанських «прокурорів» — роздача гуманітарної допомоги мирним мешканцям. Звільнивши людей від комфортного життя, окупанти цинічно брешуть про підтримку цивільного населення.

Зазначимо, російська армія зрівняло промислове Рубіжне з землею, перетворивши його на згарище. У місті немає вцілілих будівель, багато будинків відновити вже неможливо, у дворах — кладовища.

У Рубіжному досі немає сталих водо-, газо- та електропостачання. Гуманітарна ситуація складна. Більшість допомоги, яку привозили окупанти під емблемою допомоги від «братського» російського народу, виявилась товарами із місцевих розграбованих крамниць. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev