Росіяни продовжують обстріли Донеччини по всій лінії фронту: оперативна інформація за добу

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 30 грудня.

Фото: Донецька ОВА

Вночі та вранці росіяни продовжували стріляти по всій лінії фронту, повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму Телеграмі. 

На Волноваському напрямку під артилерійським вогнем знову опинився Вугледар, а серед ночі 2 ракетних ударів зазнав Багатир Великоновосілківської громади — пошкоджено вікна, двері та фасад храму, зруйновано підсобні приміщення кав'ярні. Без жертв.

На Донецькому напрямку гучно було у Курахівській громаді — у Гострому пошкоджено лінії електропередач, а зранку відбувся обстріл Дальнього. Поодинокі прильоти були у Мар'їнці та Авдіївці.

На Горлівському напрямку росіяни завдали 4 ракетні удари по Костянтинівці — ніхто не постраждав, але пошкоджень різного ступеню зазнали інтернат, кінотеатр і гуртожиток. Періодичні обстріли зафіксовано на околицях Часовоярської та Соледарської громад.

На Лисичанському напрямку під обстріли потрапила Серебрянка Сіверської громади, а також Торське та Зарічне Лиманської громади — без постраждалих.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev