У Донецьку офіціантки заспівали гімн України — їм влаштували проблеми

В окупованому Донецьку офіціантки кафе «Базилік» заспівали гімн України. За це їх здали в «міліцію».

Скріншот відео

З одного з донецьких телеграм-каналів стало відомо про працівниць закладу «Базилік», яких звільнили через виконання українського гімну.

У так званій «днр» дві працівниці закладу «Базилік» заспівали гімн України. Це зафіксували на відео. Згодом з’явився ше один запис вже від адміністрації закладу.

Керівниця опублікувала вибачення «жителям республіки» і «дорогим гостям», маючи на увазі російських окупантів, і повідомила, що у закладі таку поведінку не схвалюють, тому дівчат звільнили. Окрім того, за її словами, про цей випадок вже розповіли «правоохоронним органам».

«Ми не розділяємо їхню точку зору та не заохочуємо таку поведінку. Батьків та правоохоронців про це вже повідомили», — заявила адміністраторка «Базиліку».

Після цього дівчата записали ще одне відео, на якому перепросили за свою поведінку, та наголосили, що відеозапис не ніс «жодного політичного характеру».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev