У Покровському районі працівниця моргу обкрадала загиблих військових

Розшуківці Селидового на Донеччині викрили зловмисницю, яка обкрадала загиблих військових.

Фото: stars.ukrainianwall.com

Жінка скористалася загибеллю двох захисників України, викрала їхні банківські картки та влаштувала «шопінг» по крамницях, повідомляє поліція Донеччини. 

Так, до правоохоронців Селидового надійшло повідомлення від мешканки Чернівецької області про крадіжку коштів її загиблого чоловіка-військовослужбовця. Дружина дізналася про смерть коханого вранці 5 вересня, але пізніше отримала СМС-повідомлення про розрахунки з його банківської картки. Так вона зрозуміла, що нею скористалися сторонні.

В результаті оперативних заходів співробітники поліції встановили особу, причетну до злочину. Викрадачкою виявилася 41-річна працівниця одного з моргів Покровського району.

Встановлено, що під час огляду тіла оборонця співробітниця установи виявила банківську карту та вирішила нею скористатися. Зловмисниця вирушила по крамницях. Витративши 5 тисяч гривень, жінка викинула картку до смітника.

Поліцейські з’ясували, що правопорушниця причетна до ще одного аналогічного факту, під час якого вона заволоділа 4000 гривень.

Тривають слідчі дії, готується оголошення підозри фігурантці. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev