Від Курахового до Лиману: росіяни атакували Донеччину уздовж усієї лінії фронту

Російські війська атакували 5 населених пунктів Донеччини. Є поранені та загиблі мирні мешканці.

Наслідки обстрілів росіян на Донеччині

За 22 листопада росіяни вбили 1 цивільного на Донеччині — у Бахмуті. Ще 8 людей в області зазнали поранень, повідомляє Донецька ОВА.

На Донецькому напрямку внаслідок обстрілу пошкоджено 4 будинки у Курахівці Курахівської громади та 1 будинок в Олександрополі Мар'їнської громади. Також під вогнем — Мар'їнка, село Костянтинівка та околиці Очеретинської громади. В Авдіївці — поодинокі прильоти по старій частині міста, без постраждалих.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 6 одержали поранення у Бахмуті. У місті пошкоджено 2 багатоповерхівки та 1 адмінбудівля. Поодинокі обстріли зафіксовано біля Роздолівки, Яковлівки і Бахмутського у Соледарській громаді та на околицях Торецької і Часовоярської громад.

На Лисичанському напрямку було гучно у Торському та Зарічному Лиманської громади та на околицях Сіверська. Без жертв.

Ворог застосував проти цивільного населення РСЗВ «Град» та артилерію.

Знищено та пошкоджено 12 цивільних об’єктів – 9 житлових будинків, пожежна частина, спецтранспорт, складське приміщення.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev