«Якщо доля подарувала тобі шлях воїна, треба пройти його гідно»: рідні брати нищать росіян на Сході України

Обоє ветерани, на їхньому рахунку — бої за Донецький аеропорт, Піски, Слов'янськ, Авдіївка та багато інших населених пунктів, де точилися жорсткі бої з російськими окупантами.

Фото: 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада

Але на початку повномасштабної війни, хлопці без вагань пішли до рідної 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, пише Український ветеранський фонд.

У цивільному житті — хлопці приватні підприємці. Проте, крім бізнесу, вони весь час продовжували працювати на користь Збройних Сил України. Маючи колосальний досвід бойових дій, були інструкторами, навчали військових розвідці, диверсійній роботі та снайперському мистецтву, приділяли чималу увагу патріотичному вихованню молоді.

Зараз Чуб та Мамон знищують російських загарбників на Донецькому напрямку, а коли випадає вільна хвилинка, то продовжують тренуватися самі і тренують побратимів.

Хлопці мають досить специфічну військову спеціальність, адже їхню роботу не видно і не чутно, але результат вражає: кожен їхній постріл — для загарбників — прямий рейс до пекла.

Хлопці впевнені: «Зараз ми стоїмо на порозі доленосних подій. Настав час закінчити з споконвічною боротьбою за свої права. Раз і назавжди довести московії, що Україна вільна держава. І ми готові битися стільки, скільки вистачить сил, адже на кону щасливе майбутнє наших дітей! Ми не відступимо, і не здамося, бо якщо доля подарувала тобі шлях воїна, треба пройти його гідно!».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev