«Зелені коридори від Росії — це пастка», — очільник Донеччини закликав не вірити повідомленням про евакуацію з неофіційних джерел

Російська сторона поширює інформацію про нібито «зелені коридори», що вона надає мирному населенню, але це є брехня.

Росіяни намагаються довести Донеччину до гуманітарної катастрофи та використати мирне населення як «живий щит». Про це заявив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«Росіяни продовжують поширювати брехню про „зелені коридори“. Ніяких „зелених коридорів“ насправді немає — це пастка, вони хочуть використати мирних мешканців Донеччини як живий щит від Збройних сил України. За жодних обставин не вірте повідомленням про евакуацію, якщо вони надходять не з офіційних джерел! Росіяни — це безпринципна наволоч, готова на будь-які підступи».

Сьогодні російські війська обстріляли Майорськ — там росіяни вбили жінку.

В Очеретинській громаді був обстріл Красногорівки.

Але попри все, у постраждалих населених пунктах було відновлено електропостачання. Також було організовано підвезення питної води у Водяне, вчора також розвезли воду в Орлівку, Ласточкине і Семенівку.

Сьогодні планується постачання ліків Червоного хреста до Верхньоторецького та Олександрополя.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev