ЄС виділить на розвиток Донбасу 50 мільйонів євро

Європейський Союз планує виділити 50 мільйонів євро для розвитку Донецької та Луганської областей в наступному році.

ЄС виділить на розвиток Донбасу 50 мільйонів євро / фото: ФБ Павло Жебрівський

Фото: ФБ Павел Жебривский Фото: ФБ Павел ЖебривскийФінансову допомогу спрямують в першу чергу на програми по децентралізації, розвиток професійно-технічної та вищої освіти, медицини, підтримку малого підприємництва, а також зміцнення безпеки місцевих громад.

Про це домовилися голова Донецької ВГА Павло Жебрівський з представниками Європейського Союзу та ПРООН в Україні під час зустрічі, яка пройшла в Краматорську.

Також глава Донеччини звернувся до представників міжнародних організацій з проханням продовжити програми стажувань для представників малого бізнесу, директорів шкіл, чиновників, програми з підвищення рівня професійно-технічної освіти в області та капітального ремонту Держархіву Донецької області.

«З представництвом ЄС і ПРООН в Україні вже є багаторічний позитивний досвід співпраці, тому пропозиції, висловлені ДонОДА, були почуті і, сподіваюся, в майбутньому будуть підтримані нашими партнерами», - зазначив Жебрівський.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev