У «ДНР» похвалилися експортом - пластикові пляшки, бахіли та 5 видів взуття

Окупаційна влада Донеччини похвалилася товарами, які так звана «ДНР» готова постачати на експорт - у перелік експортної продукції включили виробництво пластикових пляшок, бахіл, а також недорогого одягу і взуття.

В "ДНР" составили список предприятий-экспортеров / Фото: из открытых источников

Гірничодобувна промисловість, легка промисловість, металургія, машинобудування, харчова і хімічна промисловість - такий каталог експортної продукції представлений на «офіційному сайті бойовиків».

Насправді цей каталог по суті — список підприємств, які ще працюють на окупованих територіях. І список цей дуже невеликий.

Так, в ОРДЛО ще продовжують працювати захоплений окупантами «Донецький електротехнічний завод», «Докучаєвський флюсо-доломітний комбінат», «Завод Коксохімобладнання", "Машинобудівний завод" ІТРАС "," Снежнянськхиммаш ", колишній завод «Норд »,«ДОНПРОМКАБЕЛЬ ", Донецьке УПО "Електроапарат", ТОВ "Про-МЕТ" і ТОВ КНПВП ЕНЕРГОІНЖИНІРИНГ.

Це ті підприємства, які сьогодні продовжують виробляти продукцію - двигуни, гірничодобувне обладнання, кабелі, холодильники і комплектуючі.

За всіма іншими напрямками ситуація на окупованих територіях ще гірша - територія, на якій розташовувалися тисячі підприємств, сьогодні готова продавати пластмасові відерця, рамки для фотографій, пластикові пляшки, бахіли та цілих п'ять видів взуття.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev