Жителі Донеччини мають змогу пройти навчання у «Майстерні активних» і потрапити до Львова

У п’ятьох містах Донеччини стартує проект "СitizenLab: лабораторія відповідального громадянства".

Фото: www.shutterstock.com

У межах проекту від Львівського Інституту лідерства та управління УКУ в 5-ти містах Донецької області відбудеться кількаденне навчання “Майстерня активних”, під час якого учасники заглибляться в основи демократії, зясують, що означає бути активними громадянами, та яку роль вони відіграють у суспільстві.

Запрошені експерти передадуть активістам необхідні знання та навички для більш ефективного впливу на розвиток свого регіону.

Після цього команди будуть реалізовувати власні соціальні мініпроекти. Експерти оберуть 30 активістів для навчального візиту до Львова на підставі результатів їхньої діяльності та реалізованих проектів.

У червні в Краматорську відбудеться підсумкова конференція, що допоможе створити мережу взаємодії і підтримки активних громадян східного регіону.

Організатори проекту співпрацюватиме з такими місцевими хабами соціальної дії та громадськими організаціями Донеччини: "Друзі" (Костянтинівка),  "Вільна Хата" (Краматорськ), "Халва" (Дружківка), "Лампова" (Покровськ), "MOVE" та "NovoСхід" (Новогродівка). Вони стануть осередками, на основі яких стартуватиме ініціатива.

Всі деталі, а також дату та час проведення заходів у кожному з міст можна буде дізнатися на офіційній сторінці організації у Facebook.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev