Переселенці можуть взяти участь у стипендіальній програмі і поїхати до Австрії

Київська ініціативна група Альпбаха оголошує про початок Стипендіальної програми для внутрішньо переміщених осіб.

Європейський Форум Альпбах в Австрії / фото: http://ukrainedemocracy.org

Це щорічна стипендіальна програма, яка проводиться з метою надання унікальної можливості для молоді взяти участь у найстарішому європейському форумі – Європейському Форумі Альпбах, який проходить з 15 по 31 серпня 2018 році у мальовничому селищі Альпбах, Австрія.

Європейський Форум Альпбаха складається із семінарського тижня та серії симпозіумів, учасниками яких є викладачі одних із найкращих європейських, британських та американських університетів, Нобелівські лауреати, представники вищих інституцій ЄС, політики, журналісти і представники бізнесу.

Стипендія, яку можна отримати, покриває участь і програмі Форуму, навчальні матеріали, посібники для семінарського тижня та програми симпозіумів, проживання у альпійському селищі, сніданки, добові витрати, вечері під час прийомів, транспортні витрати.

Перелік документів, необхідних для участі у Стипендіальній програмі:
1) мотиваційний лист за встановленим зразком, складений англійською мовою;
2) резюме (CV) за встановленим зразком, складене англійською мовою;
3) рекомендаційний лист з місця навчання/роботи/практики тощо довільного формату;
4) довідка з місця навчання, у разі закінчення вищого навчального закладу – сканований диплом, довідка з місця роботи;
5) у разі наявності – довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» та постанови Кабінету Міністрів України «Про облік внутрішньо переміщених осіб»;
6) відеозапис, на якому учасник дає відповідь на два питання: «Why are you the best candidate for this scholarship?», «Explain the contents of one message (from your motivation letter) to introduce Ukraine to Alpbach community». 

Весь перелік документів та відеозапис, зазначений вище, необхідно відправити на електрону адресу ГО «КІГА» [email protected] до 15 квітня 2018 року.

За результатами опрацювання отриманих документів, з 23 квітня по 6 травня 2018 року передбачається проведення співбесід з відібраними учасниками. Оголошення фінальних результатів відбору відбудеться 21 травня 2018 року.

Детальна інформація про порядок проведення Стипендіальної програми та форми документів доступні ТУТ.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev