Доба в АТО: один військовий пораний, ще один травмований 

Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили п’ять обстрілів укріплень українських захисників в зоні АТО на Донбасі.

Фото з відкритих джерел

На донецькому напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти обстріляли позиції ЗСУ в районі населеного пункту Піски, повідомляє прес-центр штабу АТО. З гранатометів та протитанкової рушниці ворог вів вогонь по захисниках Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ: Наев назвал главное отличие АТО от Операции Объединенных сил на Донбассе

На луганському напрямку зі стрілецької зброї противник здійснив обстріл укріплень наших військових неподалік Станиці Луганської, а з 82 мм мінометів та зенітної установки - поблизу Троїцького. Крім того, 82 мм міномети ворог застосував по захисниках Луганського.

Унаслідок ворожого вогню один український воїн зазнав поранення. Ще один наш військовослужбовець отримав бойове травмування. Обидва постраждалі оперативно доставлені до лікувальних закладів та отримали необхідну медичну допомогу.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev