Ощадбанк змінив вхід у додаток для жителів непідконтрольних територій

З 20 червня клієнти Ощадбанку можуть зв’язатись з банком ще й за допомогою чат-бота у Viber.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Ощадбанк зробив вхід у мобільний застосунок Ощад24 через смс по Вайбер для жителів непідконтрольних територій. Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Отримали наступну інформацію. Ощадбанк зробив вхід в Ощад24 через смс по viber», - йдеться у повідомленні.

Він пояснив, що для цього необхідно телефонувати по вебдзвінку в контакт-центр і банк змінює відправку смс на Вайбер.

Чат-бот пропонує 43 сервіси самообслуговування, які дають клієнтам можливість самостійно вирішувати 93% питань. Сервіси самообслуговування згруповано за категоріями, зокрема управління рахунками, оформлення та управління платіжними картками, придбання нових продуктів, пошук необхідних відділень та банкоматів, курс валют.

Зазначимо, що на окупованих територіях загарбники відключають інтернет і мобільний зв'язок від українських операторів, через що мешканці захоплених територій не мають можливості увійти до інтернет-банкінгу.

Жителям тимчасово захоплених територій рекомендують користуватися мобільними програмами, побудованими на відкритому коді та VPN-сервісами.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev