Щось пішло не так: росіяни змінили "керівника" в захопленому Лимані

Замість місцевого колаборанта росіяни поставили керувати містом «чиновника» з Єнакієвого.

Окупанти змінили "керівника" в захопленому Лимані

Вочевидь, в окупантів не склалося з місцевими колаборантами, які б мали очолити так звану адміністрацію. Зокрема, колишній керівник філіалу «Вода Донбасу» у Лимані Олександр Токарчик, так і не став повноцінним «гауляйтером», повідомляє «Патріот Донбасу».

Росіяни поміняли його на Олександра Петрикина з окупованого Єнакієвого. Там він працював заступником керівника так званої «адміністрації».

Тепер новий «гауляйтер» власноруч видає гуманітарну допомогу, розповідаючи про те, як Лиман «повертається до мирного життя».

Роздають макарони, які до війни можна було б придбати у будь-якій крамниці. Роздають звичайний  хліб, якого немає у місті. Хлібозавод «Чайка», який виробляв різні сорти хліба, батонів не тільки для Лиману, а й для сусідніх громад, був знищений росіянами ще на початку боїв за місто.  Тепер хліб видають зі звичайних мішків.  

Раніше стало відомо, що призначено «мера» окупованого Святогірська. Ним став колишній міський голова Володимир Бандура, який зрадив Україну та перейшов на бік ворога. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t. me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зрадник і колаборант: стало відомо, кого росіяни призначили керувати окупованим Лиманом

У Святогірську «офіційно» утворили окупаційну адміністрацію: керуватиме мер-колаборант Бандура

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev