Ракетний удар по Кураховому та обстріл Бахмута: російська армія гатила по Донеччині

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 21 вересня.

Ракетний удар по Кураховому та обстріл Бахмута: російська армія гатила по Донеччині

Росіяни продовжують стріляти по всій лінії фронту на Донеччині — від межі з Запорізькою областю до межі з Луганщиною, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

За 20 вересня росіяни вбили 6 мирних жителів Донеччини: 2 у Бахмуті, 1 у Торецьку, 1 у Дружбі, 1 у Георгіївці та 1 у Великій Новосілці. Ще 20 людей отримали поранення.

У Волноваському районі під обстріли потрапили села Вільне Поле Бурлацьке та Новоукраїнка. В останньому снаряд влучив на подвір’я одного з будинків — інформація про постраждалих та обсяги руйнувань уточнюється.

У Покровському районі вночі росіяни завдали ракетного удару по Кураховому — влучили у будинок. За попередньою інформацією, поранено 12 людей, у тому числі 2 дитини. Ще 1 людина може бути під завалами. ДСНС продовжує рятувальну операцію. 

Всю ніч тривали обстріли Костянтинівської громади — без постраждалих.

У Бахмутському районі Бахмут та Сіверськ зазнали авіаударів. У Бахмуті зруйновано футбольний майданчик, у Сіверську наслідки встановлюються. На ранок Торецьк потрапив під артобстріл — пошкоджено адміністративну будівлю. Ніхто з цивільних не постраждав.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev