Підприємцям безкоштовно розкажуть про гранти та можливості, які гарантує держава для бізнесу

Проєкт USAID «Економічна підтримка України» запрошує підприємців України на шостий інформаційно-діалоговий майданчик «Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення».

Підприємцям безкоштовно розкажуть про гранти та можливості, які гарантує держава для бізнесу/фото з відкритих джерел

Програма розрахована на представників малого та середнього бізнесу, у тому числі на релоковані підприємства. Крім того, відвідування інформаційно-ділового майданчика буде корисне тим майбутнім підприємцям, які на сьогодні лише розглядають можливість започаткувати власну справу.

Захід відбудеться у четвер, 20 жовтня, о 16:00.

Під час зустрічі мова йтиме про гранти, які пропонує Міністерство аграрної політики та продовольства України (державні гранти на теплицю та сад). Зокрема, консультантка проєкту розповість про можливості отримання грантів та типові помилки при подачі грантових заявок, яких вдасться уникнути підприємцям. Крім цього, вона надасть поради. як правильно заповнювати грантові заявки, аби мати більше шансів на отримання гранту.

Крім того, бізнес отримає інформацію про грантові можливості Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». 

Під час заходу розглянуть програми з підтримки безперервності та відновлення бізнесу й програму для підтримки участі українського бізнесу у міжнародних торговельних заходах.

Зареєструвати можна за лінком: https://bit.ly/3MDz5qT

Усі інформаційні матеріали заходу будуть надіслані на електронну адресу, вказану при реєстрації. 

Для участі у заході необхідно перейти за посиланням: https://bit.ly/3MJXbA7 

Захід відбудеться під егідою Команди підтримки реформ Мінекономіки України за участі Міністерства аграрної політики та продовольства України та Департаменту аграрного розвитку, Проєкту USAID AGRO, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev