ВІДЕО. Тварини війни: волонтери евакуюють чотирилапих з Донеччини та шукають для них новий дім

Волонтери рятують тварин із зон бойових дій на Донеччині та Харківщині.

Фото Animal.rescue.kharkiv

Організація Animal.rescue.kharkiv займається евакуацією тварин із зон бойових дій. Зараз вони евакуюють улюбленців із Бахмуту і вже вдалося врятувати 17 собак, 7 котів, 4 цуценяти та 4 кошеня. З кожною поїздкою обстріли міста стають інтенсивнішими, а росіяни намагаються закріпитися на позиціях і ближче підійти до міста. Проте, Бахмут стоїть.

Деякі тварини жили з людьми у підвалах під постійними обстрілами.

Люди віддають хвостатих, яких знайшли чи про яких дбали, адже у деяких тваринок від обстрілів загинули господарі. Волонтери передали частину улюбленців до Дніпра, для 4 цуценят знайшли прихисток у м. Павлиш, одну собачку прихистили у Харкові.

Наразі 8 собак, 4 коти та 4 кошенята потребують нового господаря у не прифронтових містах для адаптації після війни. Залишаємо посилання на інстаграм організації, де можна детальніше дізнатися про те, як прихистити тваринку.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev