Заселяють "мобіків": у Рубіжному віддають квартири місцевих жителів бойовикам та колаборантам

Мешканцям Рубіжного дають десять днів, щоб узгодити з так званою «адміністрацією» міста заселення до їхніх квартир чужинців. 

Заселяють "мобіків": в Рубіжному віддають помешкання місцевих жителів бойовикам та колаборантам/Фото з відкритих джерел

В соцмережах поширюють фото оголошення про те, що мешканців окремих квартир Рубіжного вносять до «маневрового фонду». До помешкань людей заселяють російських військових та колаборантів. 

Власникам порожніх квартир дають 10 днів, протягом яких вони мають з'явитися до так званої «адміністрації» міста для узгодження заселення до їх квартир чужих осіб.

Зокрема, очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай раніше повідомляв, що на зустрічі з мешканцями Сєвєродонецька, Рубіжного та Лисичанська псевдокерівник так званої "лнр" визнав, що у "республіки" нема можливості цілком відновити зруйновані дома. Тому ухвалили рішення про переселення людей до пансіонатів, медцентрів та санаторіїв.

Окупаційній владі зараз набагато важливіше надати житло новоприбулим "мобікам", а те, як будуть зимувати мешканці його не хвилює. До слова, у Рубіжному відсутня електроенергія та постачання води. Подекуди є газ. 

Жителі міста жаліються, що у квартирах дуже холодно, а на відсутність світла окупаційній владі взагалі  байдуже. Мер-зрадник Хортів 

спочатку обіцяв  "подарунок" до Нового року у вигляді світла, але тепер відхрещується і каже — хай хоч у березні включать.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev