Ракетні удари по Краматорську і Лиману: війська рф атакують Донеччину уздовж усієї лінії фронту

Окупанти атакували 7 населених пунктів Донеччини. Є поранені та загиблі мирні мешканці.

Наслідки ранкового обстрілу Лимана/фото Павло Кириленко

За 6 листопада росіяни вбили 1 цивільного на Донеччині — у Бахмуті. Ще 5 людей в області отримали поранення.

Ворог застосував проти мирного населення ракетні системи, артилерію, міномети. Знищено та пошкоджено 11 цивільних об’єктів – 9 житлових будинків, дитячий садок, склад.

На світанку росіяни випустили 4 ракети по Краматорську – за попередньою інформацією, без жертв, повідомив голова ДонОВА Павло Кириленко.

  • На Волноваському напрямку вночі відбувалися інтенсивні артобстріли Вугледара та Павлівки  – без жертв.
  • На Донецькому напрямку 2 людини зазнали поранень у Красногорівці, зафіксовано обстріли Мар’їнки та Георгіївки. В Авдіївці вночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах міста – без жертв.
  • На Горлівському напрямку найбільше шкоди росіяни завдали Бахмуту – вбили 1 людину, поранили ще 2. Пошкодили 5 приватних будинків, 1 багатоповерхівку та 1 підприємство.
  • У Соледарській громаді інтенсивні обстріли відбувалися поблизу Яковлівки та Бахмутського, також під вогнем – околиці Торецької та Світлодарської громад.

Задокументовано два ракетних удари в Лимані, росіяни поранили 1 жителя. Також не припиняються постійні обстріли Торського та Зарічного.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev