Повернути дітям свято: як волонтери "RAZOM" допомагають дітям із сімей українських військових

Благодійники українсько-американського фонду запустили програму для допомоги дітям із сімей військових. Кожен охочий може долучитися до збору коштів та фінансувати дитині її потребу. 

Організація "RAZOM" стартувала ще у 2014 році під час Революції Гідності. Тоді люди, які не могли бути в Україні у такі важкі часи, об'єдналися, аби допомогти підтримувати порив і просувати роботу, яка була розпочата на Майдані.

"Toy drive" —  це програма допомоги дітям українських військових, якою опікуються волонтери "RAZOM" та їх партнери і донори з США та України. Благодійники відстежують та збирають потреби від сімей, та надсилають малюкам посилки з гуманітарною допомогою, забезпечуючи дітей необхідним.

Свою місію волонтери окреслюють так: 

"Діти загиблих і військових, які боронять Україну, знаходяться в стресовому стані, тому наша увага і турбота їм потрібні як ніколи. Ми, дорослі, повинні розуміти, що знаходимось перед ними в неоплатному боргу, через те, що не змогли вберегти їх від жахів війни. Ми з командою «RAZOM TOY DRIVE» будемо робити все, щоб обгорнути маленькі дитячі серця своїм теплом і любов’ю". 

Серед програм, які запустили волонтери є: "Подарунок до дня народження", "Подарунок до Дня святого Миколая" та "Збери дитину до школи". Кожен охочий може долучитися до збору коштів, обрати програму та подарувати малюкові причину для радості. 

Окрім того, люди із сімей загиблих, тих, хто пропав безвісти, полонених і багатодітних родин військових мають змогу стати підопічними організації.

Для цього треба заповнити форму реєстрації за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtKiqHKETnyPBcednn8hwuo271udRRAtU2F00WLCb3SOhmAQ/viewform

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev